DIT IS WAAROM WE BEKEND ZIJN

UNIEK AAN ONS

INTERACTIEF

Om te beginnen werken wij niet met pen & papier, maar met buzzers. Hierdoor wordt het competitiegevoel versterkt en krijgt de quiz ook een tempo waarin iedereen mee gesleurd wordt.

SFEER

We hebben plezier in wat we doen. Het is niet voor niets een uit de hand gelopen hobby van ons. Wij willen dat uw beleving geweldig is en doen er alles aan om iedereen met een glimlach te laten vertrekken!

PARTY

Tussen de verschillende rondes door spelen wij korte Party games! Dit zijn spellen waarin verschillende vaardigheden worden getest. Uit ieder team komt één speler naar voren en speelt mee. Is hij/zij de winnaar dan krijgt het team er 10 punten bij. Zou dit de einduitslag nog kunnen veranderen?

DIT IS WAT JE KRIJGT

De Quizmeesters zijn niet te vergelijken met wie dan ook. Er wordt gelachen om de vragen, om de Quizmeesters maar vooral veel gelachen met elkaar. Misschien ben jij wel diegene die naar voren gevraagd wordt om naar voren te komen om precies in deze ronde je kunsten te vertonen. Heel slim zijn en veel algemene kennis hebben is totaal geen garantie voor de winst. Logisch nadenken, nutteloze kennis of veel weetjes bezitten kan vaak veel waardevoller zijn. Met alleen stilzitten win je niet. Er zijn veel meer manier om ervoor te zorgen dat jij met de prijs er vandoor gaat.

BOEK ONS

ONGELOOFELIJK

WAT WIJ DOEN

OP MAAT

Wij verzorgen voor je collega’s, vrienden, familie of een andere groep een originele activiteit in de vorm van een interactieve quiz. Niet statisch maar dynamisch. Indien gewenst volledig op maat gemaakt.

TEAMBUILDING

Wil je liever teambuilding of het geleerde van een training op een ludieke manier nog een keer terug laten komen? Onze quizzen brengen je groep dichter bij elkaar en je kijkt ook nog eens terug op een gezellig moment samen.

SFEER

Je bent op zoek naar een quiz inclusief twee enthousiaste presentatoren? Die heb je bij deze gevonden! Wij zorgen voor een hilarische avond zonder enige zorgen wat betreft de organisatie. Samen met de opdrachtgever gaan we in gesprek om de interesses van de groep beter te leren kennen en vanuit daar de inhoud van de quiz bepalen. Wilt u vragen over het bedrijf, de instelling of anderszins volledig op maat gemaakt? Voor ons is dat geen enkel probleem!

OP ZOEK NAAR

MEER OMZET?

Zijn er avonden waarop je wel ruimte hebt om een groep te ontvangen?

Wij gaan graag met je in gesprek om op regelmatige basis, bijvoorbeeld een aantal keren per jaar, langs te komen om een quizavond te organiseren. Jullie zorgen voor de promotie, wij nemen de organisatie van de quiz uit handen. Gezelligheid gegarandeerd!

NEEM CONTACT MET ONS OP!