WAAROM DOEN JULLIE DIT??

EN WIE ZIJN WIJ?

Deze vragen worden ons regelmatig gesteld. Om u een duidelijk beeld te geven leggen we dat graag aan u uit!

Chiel en Gert-Jan zijn beiden docenten in het Praktijkonderwijs. Ze hebben dagelijks te maken met leerlingen van 12 t/m 18 jaar om ze te begeleiden en coachen op weg naar een zelfstandige plek in onze maatschappij.

Om de lessen wat meer interactie te geven maken zij geregeld gebruik van quizzen. Deze op maat gemaakte quizzen voor hun leerlingen sloegen zo goed aan dat ook de collega’s hier lucht van kregen.

Al snel was het een traditie om ieder schooljaar af te sluiten met een EINDEJAARSQUIZ.  Nadat ook dit jaar op jaar een succes bleek te zijn ging het balletje pas echt rollen.

De scholen in de buurt werden uitgenodigd of nodigden zichzelf uit om mee te doen met een jaarlijkse BATTLE OF THE SCHOOLS. Al gauw werd deze jaarlijkse terugkerende battle bezocht door veel verschillende scholen binnen de achterhoek.

Ondertussen worden we steeds vaker gevraagd om voor groepen, groot en klein, bedrijven, onderwijsinstellingen maar ook particulieren, quizavonden te verzorgen op allerlei diverse locaties.

QUIZ OP MAAT!

PRINCIEPES

MISSIE

Wij verzorgen voor je collega’s, vrienden, familie of een andere groep een originele activiteit in de vorm van een interactieve quiz. Niet statisch maar dynamisch. Indien gewenst volledig op maat gemaakt.

Wil je liever teambuilding of het geleerde van een training op een ludieke manier nog een keer terug laten komen? Onze quizzen brengen je groep dichter bij elkaar en je kijkt ook nog eens terug op een gezellig moment samen. Geïnteresseerd? Wij komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken.

QUIZ OP MAAT?

CREATIEF

GEZELLIG

ZONDER PEN

INTERACTIEF